Bakte potetspiraler

 

Disse potetspiralene bør du virkelig prøve! Oppskrift er hentet fra kokeboken MUMS 

Det morsomste er at jeg faktisk klarte det og at mine liknet på bildene i boka😜 I nailed it😁😁😁

Jeg serverte potetspiralene til stekt skrei og lettkokt brokkoli.

Ingredienser til spiralpoteter:

2 poteter

3 ss smeltet smør

50 g revet parmesan (jeg hadde ikke parmesan, så jeg strødde på revet gaudaost som stekte med de siste 20 min)

1/2 ts pepper

1 ss hvitløkspulver

1 ss paprikapulver

1 ts salt

Persille til pynt

2  bambusspyd

Slik gjør du:

1. Spidd potetene på langs med bambusspydene.

2. Bruk en skarp kjøkkenkniv og skjær potetene i spiraler. Pass på å alltid ha samme tykkelse.

3. Pensle potetene med smeltet smør.

4. Bland sammen ost, salt og krydder i en bolle, og dryss det så godt over og mellom potetskivene.  Stek på 190˚ C i 45 min, eller til potetene er helt stekt. (Jeg stekte mine bortimot 1 time)

5. Pynt med persille, servér og nyt!

Husk at du kan vinne MUMS kokeboken. Bli gjerne medlem av Facebookgruppen min bestemoresther.no Der finner du omtale av MUMS kokeboken! Dersom du liker, kommenterer og deler innlegget, blir du med på trekning 1. Mars 2018. Lykke til!

2 kommentarer til «Bakte potetspiraler»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*