Kjempegod rekepai!

imageSkal du ha syklubb og lurer på hva du skal servere? Prøv denne! Mmmm😋

Oppskrift!
Paibunn:
100 gr smør
3 dl hvetemel
1,5 dl revet ost
3-4 ss vann

Skjær smøret i terninger og ha i melet. Kjør til en kornete masse. Tilsett revet ost og tilslutt vann. Kjør videre til deigen samler seg.

Trykkes ut i paiform. Prikk med en gaffel. Sett den kaldt i 30 min før du steker den.

Stekes ca 15-20 min på 200 grader.
Avkjøles.

Fyll:
3 dl creme fraishe
1 dl majones
2 ss sitronsaft
1/2 – 1 pk Knorr dressingmix, Italiensk eller gresk
1/2 agurk i tynne staver
400 gr ferdig pillede reker
Sitronskiver og dill till til pynt.

Bland creme fraishe, majones, sitronsaft og dressingmix. Tøm det over i den avkjølte paibunnen og jevn det utover. Strø over agurkbitene og deretter rekene.
Pynt med sitronskiver og dill.

Sett paien kaldt en stund før du serverer den. Den er like god «dagen derpå»:)

Server gjerne med en frisk salat!
Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*