Bestemor Esther

Jeg er «Bestemor Esther» og er gift med bestefar Asbjørn. Vi har fire voksne barn. Øystein, Henning, Vidar og Cecilie. Vi har tre fantastiske svigerdøtre, Britha, Heidi og Lisbeth og svigersønn Martin. Vi er velsignet med verdens nydeligste barnebarn:) Gabriel, Ola, Tormod, Vilja, Lukas, Liam, Alma, Egil, Tinde, Amalie, Ulrik og Isak🤗❣ Utrolig gøy å se at familien vokser.

Bestemor Esther

Å få være sammen med barn gir glede og inspirasjon. Jeg har vært med i menighetsarbeid for barn siden jeg var ca 14 år. Da jeg var lita, gikk jeg på søndagsskolen i Betania, Larvik. Det å få sitte å høre alle de vidunderlige historiene fra Bibelen som skjønne, trofaste Mildrid fortalte, har vært en utrolig inspirasjonskilde for meg.

Vi flyttet til Vennesla i min tidlige ungdom og der fikk jeg lov å bli med som leder i søndagsskolen i Filadelfia. Jeg er takknemlig for at jeg som var så ung fikk tillit og ansvar. Så da ser en viktigheten i å få med unge ledere.

Jeg giftet meg i 1979 med min kjære Asbjørn og flyttet til Nannestad, hvor jeg har bodd siden. Jeg tilhører Evangeliehuset på Åsgreina hvor jeg er med som leder i en barnegruppe. (Knutepunktet.)

Formålet med denne bloggen er å kunne gi inspirasjon og ideer til dere som  jobber med barn på ulike arenaer, utviklingshemmede og til dere som har barn, barnebarn osv.

Som du ser, er det flere kategorier. Andaktene er beregnet til bruk i Søndagsskole og kristent arbeid for barn. Ellers er det forslag til hobby, lek, konkurranser, Bestemortips og oppskrifter.

Hobbyen min utenom å blogge, er å male! Jeg elsker å male🤗 Ta gjerne kontakt om du ønsker en håndmalt stol til en liten prins eller prinsesse! Det blir en helt personlig gave med barnets navn og dato.

Jeg er utdannet tannhelsesekretær og har jobbet flere år som det. Ellers har jeg jobbet i barnehage og SFO, og jeg har jobbet mange år på et dagsenter for mennesker med nedsatte funksjonsevner. Kompetanse og Arbeidssenter i Nannestad. (KAN) Nå har jeg gått av med AFP, så jeg kan kalle meg «ung pensjonist».

Det som jeg legger ut på denne bloggen kan fritt brukes! Hvis du liker bloggen min, så blir jeg veldig glad om du tipser andre og sprer den videre!

Bli gjerne medlem av Facebookgruppen bestemoresther.no

Alle barn er verdifulle! Ta vare på barna, for de skal vare lenge!

To trollkjerringer
To trollkjerringer!
På tur
Datteren vår Cecilie, Asbjørn og meg på tur!