LAG KAKER MED KUN ÉN INGREDIENS!

Går det an da, tenker du kanskje? Kan dét bli noe godt da? Svaret er JA, og smaken er en blanding av sjokolade og karamell. Her går det iallfall ikke an å skylde på at du ikke kan bake!🤣

Du steker kakene mens kaffen kokes!
Oppskrift: En pose Dumle. Legg de «avkledde«  Dumlene utover på et stekebrett med bakepapir. Bakes i ovn på 175˚C i 8 min. De flyter utover, så ha avstand mellom dem. 
Her har Dumlene stått i ovnen i nøyaktig 8 min. Tynne og supergode Dumleflarn😄 Avkjøles på brettet. Oppbevares i tett boks, og NB! Husk å gjem de for Gubben. Ellers er boksen tom før julen ringes inn! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*