LIVET…

Det er en sang som er som følger: «Livet er herlig, livet er bra! Jeg har jo grunn til å være glad. Gud er min far, tenk hvilket liv jeg har! Selvom jeg møter motgang iblant, så vet jeg at det Han sier er sant! Han gjør meg glad, derfor har jeg det bra!»

På bildet over har jeg faktisk nådd et hårete mål! Jeg har i løpet av 9 mnd fått to helt nye knær! Denne sommeren var målet mitt å komme meg opp til fjellgården Eigelid i Åna-Sira, der min kjære pappa trådde sine barnesko. Det er ingen veg opp dit, og starten er ganske bratt og ulendt, stien går gjennom steinrøys og det er litt som uren, luren himmelturen😄 Jeg elsker denne naturen, og stedet er som Soria Moria, selv om huset er falleferdig. Det var en stor seier for meg at jeg kom meg opp, og en enda større seier at jeg kom meg ned helt uten smerter!

Denne fine gjengen var hos Bestemor og Bestefar en uke i sommer!

Sommerferien er lang, så derfor arrangerte vi Bestemor og Bestefar SFO ei uke før foreldrene fikk ferie. Det var virkelig moro! Det var bading i bassenget fra morgen til kveld, tur i skogen med niste, spikkekniv og badetøy! Tur til Teknisk museum. Is, masse is🍦🍦🍦🍦🍦🍦Lek, latter og bare kos! Ingen krangling og ingen ville hjem, så dette var suksess😄😄😄

Her er Ulrik på besøk hos Mormor og Morfar😋
Mange koselige båtturer i sommer, på camping i Stavern
Mye koselig har skjedd i sommer! Vesle Isak ble født i juli, og vi ble mormor og morfar for andre gang🥰♥️💙 Vårt 12. barnebarn👶🏻💙
Asbjørn og meg på Rørosvidda i høst🍁🍂

Jeg startet dette innlegget med: «Livet er herlig, livet er bra!» Ja vi kan oppsummere denne sommeren og synge med på den sangen! Men, så plutselig, på et sekund, så raser verden sammen! Hele fremtiden vår blir usikker. Vi må kun tenke en dag om gangen. Ord som diagnose, kreft, spredning, onkologer, MR, CT, røntgen, biopsi, cellegift, behandling osv, blir ting vi dessverre plutselig må forholde oss til! Den gode, omsorgsfulle, snille og skjønne mannen min er syk! Veldig syk! Verden min raser sammen. Jeg er redd, trist og sorgtung. Men midt opp i alt, så blir vi styrket av en nydelig familie og gode venner! De ber for Asbjørn og meg, og det trenger vi virkelig! Vi vet at Gud er med oss, og vi håper, tror og ber om at dette skal gå bra.
Bloggen min ligger nede for tiden, og jeg vet ikke om jeg kommer til å poste noe mer. Bruk den gjerne om du finner inspirasjon til noe kreativt for barna! Glem aldri og ta godt vare på barna for de skal vare lenge!

Håper du som leser dette har det bra! Gud velsigne deg💖

Varmeste klemmer fra Bestemor Esther🥰♥️♥️♥️ (Også Mormor Esther♥️♥️♥️)

2 kommentarer til «LIVET…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*