1 pk bacon
2 pk karbonadedeig à 400 gr
2 ts salt
3/4 ts pepper
1/2 hakket løk
Litt paprikakrydder hvis du liker det. (Ca 1/2 ts)
Barbecuesaus til pensling
Legg bacon i strimler på en sushimatte eller bakepapir. Bland karbonadedeig med salt, krydder og løk. Legg dette oppå baconet og klapp det flatt. Dekk med ost. Jeg brukte ferdige skåret ost, og den er litt tykkere enn om en bruker ostehøvel. Derfor dekket jeg ikke hele med ost. Rull sammen og legg den i en form.
Stekes på 200 grader i 25 min. Ta den ut og pensle med barbecuesaus. Sett den inn i ovnen igjen 10- 15 min. Hvis du vil, kan du ha den en liten stund under grillfunksjonen på høy varme, men pass på så den ikke blir brent!
Server gjerne sammen med stekte potetbåter eller potetmos og stekt sopp eller brokkoli.
Tips: Lag gjerne fler mens du holder på, og det er en veldig grei rett hvis du venter mange gjester. En rullade er nok til 4 personer.