Kake til en prinsesse!

IMG_0349Rullekake

4 egg

2 dl sukker

2 dl mel

1 ts bakepulver

Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt og rør inn mel og bakepulver. Stek på 180 grader i 10-12 min. Hvelves på et sukret bakepapir eller glasshåndkle. Ca 3 dl bringebærsyltetøy smøres utover og kaken rulles sammen.

Kok opp 3 dl vann og ta kjelen av platen. Tilsett en pakke bringebærgele og rør til pulveret er oppløst. Avkjøl og la den bli nesten halvstiv.

Pisk en halv liter krem. Tilsett den kalde gelèen og bland det sammen. Tilsett ca en dl bringebær (eller mer). Gjerne frosne bær.

Skjær rullekaka i skiver og klè en rund bolle innvendig med rullekakeskiver. Bruk en dyp bolle som rommer 2-2,5 liter. Tøm i kremen og dunk forsiktig på bollen så kremen blir uten bobler. La bollen stå kaldt til den stivner. Snu den på et fat og dekk med et tynt lag pisket krem. Kjevle ut rosa marsipan og dekk kaken. Lag et hull og putt dukken ned i . Pakk dukkebeina inn i plastfolie. Jeg måtte bøye beina litt framover for å få dukken langt nok ned. Lurt å bruke en dyp bolle! Ta litt av marsipanen og dekk kroppen til dukken. Pynt med kremdotter og sukkerperler eller blomster.

LYKKE TIL:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*