For en gave!

image

Som dere vet, så er jeg så heldig å få være bestemor! Gabriel er 9,5 år, Ola er 7,5 år, Tormod er 2,5 år og Vilja er 1,5 år!

Ingenting i hele verden er koseligere enn å være sammen med disse skjønne gullungene! Men vet du hva?  Nå har vi blitt besteforeldre til to til! To flotte, velskapte tvillinggutter! For en gave! For en velsignelse:)) Lukas og Liam! Jeg gleder meg så til å bli kjent med dem!

Idag har jeg hatt koselig besøk av Henning, (sønnen vår) og Vilja på 1,5 år og Tormod på 2,5 år. Vi gikk tur i det fine været, og det er utrolig mye spennende å se, lukte og høre på en liten tur! Der har vi mye å lære av barna!

«Vannet båkel fæt» sa Tormod da han hørte bekken buldre nedenfor huset vårt. Så var det å gå opp til Dammen, et vann like bortenfor huset. For Vilja var det om å gjøre å hoppe uti alle vannpyttene hun fant! Hun var skodd til denslags så det gikk bra. Tormod var ute med helt nye joggesko, så han skjønte faktisk at han ikke mått gå i sølepyttene. Flink gutt det!

Det var is på det store vannet, men litt tint inntil kanten. Der var det morsomt å kaste pinner, steiner og kongler! Pluppelyder og plask er gøy!

På veien hjem var det å balansere maaange ganger på en trestokk som lå på bakken. Like ved stakk det noen gule hestehov opp mellom vissent gress! «Æsj, luktej itte godt,» mente Tormod og da kastet likegodt Vilja sine nyplukkede på bakken:))

Noen snøflekker fant vi også. Det ble noen iskalde snøballer. Eksta gøy å kaste på bestemor! Hihi…

Nede i bakken lå en spennende grushaug. Den er fin å klatre i for to småtroll! Gleden var stor da vi fant en bitteliten marihøne oppå haugen! Den lå på en liten stein som vi løftet opp, men plutselig var den borte!

Vi måtte gå veldig forsiktig bort til bekken som «bråker så fælt». Kaste pinner i bekken og se at de blir dratt med nedover er spennende.

De fikk også kjenne at furunåler stikker. og at det er kongler på grenene. Lukte, kjenne, se…

Være sammen med barn. Kjenne den lille handa i min store. Se gleden i øynene dems. Hjelpe dem og trøste når de faller og slår seg.

Tenk. Nå har vi fått to Gullegull til! Vi er så rike. Seks dyrebare og verdens skjønneste barnebarn! Det er litt av en gave det:))IMG_0611

 

 

4 kommentarer til «For en gave!»

 1. Gratulerer 💐
  Barnebarna får nok stjerne øyne samens med deg ⭐️⭐️
  Nyt dagene 👍😄

  1. Tusen takk Berit😄💙💙👶🏼👶🏼
   Gleden er iallefall på min side😂😂😂😂💝
   Ja vi nyter det vettu👍🏼👨‍❤️‍💋‍👨

  1. Det blir aldri en vane å bli bestemor! Like stort hver gang😄👍🏼🇳🇴 Men når det kommer to på en gang, så er det spesielt👨‍❤️‍💋‍👨
   Tusen takk Solveig! De er utrolig søte💙💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*