GODT NYTT ÅR!

Så er vi kommet til den første dagen i det helt nye året 2023. Enda et år og enda en julehøytid er lagt bak oss. For meg har det vært et godt år, men også et år der jeg har kjent på sorg over tap av mennesker som jeg var så glad i.

Nå venter nye dager der jeg, og bare jeg kan være med og ta regien i hvordan dagene skal bli for meg. Selvsagt er det mye rundt oss som skjer, og som fort kan endre på ting og planer vi har. Det er mye vi ikke har kontroll på. Men, uansett så er det sånn livet er. Vi møter på motgang, på sorg, på gleder og oppmuntringer. Dette er livet. Og midt i alt som er, kan vi ta valg. Enten å grave oss ned i det mørke og vonde, eller å kanskje søke hjelp til å komme oss litt ovenpå igjen.
Jeg tror at vi må bli flinkere til å våge og vise sårbarhet. Kaste masken som vi kanskje gjemmer oss bak. På den måten er det lettere for andre å hjelpe den som sliter. Ved å ta i mot hjelp blir vi sterkere, og da kan vi kanskje hjelpe andre igjen🥰👍🏻

Nå starter vi på nytt med blanke ark og fargestifter til som Prøysen skrev. La oss farge det nye året med friske, flotte farger💛🧡🤎💚💙💜❤️🤍🖤 Og husk at om det er mørke farger på paletten iblant, så fremhever det lysets farger! Vi må rette blikket på det gode og fine og ikke bare tenke på negative ting.

Jeg ønsker at du som leser dette, skal få et helt unikt og fantastisk år med gode dager, midt i alt som er! Må Gud velsigne deg og dagen din💗 Glem aldri at Han har lovet å være med oss alle dager, og som din dag er, skal din styrke være!
Husk å ta godt vare på barna, for de skal vare lenge💛💚💙🧡❤️❣️

Godt nytt år!

Varmeste klemmer fra Bestemor Esther ❤️🌺❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*