Hvor skal jeg?

image

Hvor skal jeg gå? Hvilken retning skal jeg ta? Hva skjer hvis jeg velger feil? Og ikke minst, hvor står jeg nå? Hvor er jeg i livet mitt?

På bildet over viser pilene forskjellige veier du kan ta. Den øverste pilen peker mot en opptur, en viser bedringens vei, en viser motsatt vei, en annen viser rett vei og en viser feil vei!

Jeg fant dette bildet på nettet en dag og begynte å tenke litt rundt det. Hvis jeg står ved dette skiltet, på et ukjent sted, så må jeg ta et valg. Hva skjer dersom jeg følger pilen som viser feil vei? Det kunne vært spennende, men kanskje ikke så lurt? Kanskje jeg hadde møtt på farer underveis, eller bare motbakker?

Bedringens vei høres mer positiv ut. Den veien må føre til noe som er bedre enn å bli stående der du er nå!

Eller hva med en opptur? Alle ønsker vi oppturer i livet. Men har du prøvd å nå toppen av et fjell, så har du antagelig også erfart at det kan være et blodslit å komme dit. Det er motbakke hele veien opp. Du svetter, puster og peser og går på selv om du er aldri så sliten. Det kan også være skummelt hvis du er redd for høyder. Når du endelig er på toppen, kjenner du gleden over å ha nådd målet ditt! Det er seier!

imageRett vei, hva betyr det? Vil det si at den er uten svinger eller betyr det at den veien er rett for meg?

Alle mennesker er på vandring i livet. I mitt liv har det vært både opp og nedturer. Jeg har så uendelig mye å være takknemlig for, likevel har jeg opplevd både angst og depresjoner.

Nå har jeg det veldig bra heldigvis. Har kommet igjennom mørke tuneller. Nå gleder jeg meg over livet og familien min.

Bestemor Esthers blogg har vært min opptur. I starten var det kjempeskummelt å poste innlegg. Tenk om alle der ute lo av meg og syntes at det var kjempeteit? Jeg som ikke hadde noen særlig tro på meg sjøl? Likevel valgte jeg å fortsette. Jeg måtte velge å tenke positivt. Si til meg sjøl som Pippi sa. «Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!»

Når jeg får positive tilbakemeldinger, så gjør det godt langt inn i hjerterota! Så tusen hjertelig takk til alle dere som følger bloggen og gir meg koselige tilbakemeldinger! Det gjør at jeg får lyst til å fortsette:)

Jeg har gått i terapi, og da lærte jeg noe om «Det positive toget» og «Det negative toget».

Det positive toget er grønt, og det skal til Kristiansand. Det negative toget er rødt og det skal til Hamar. Du skal til Kristiansand og står på stasjonen og venter på det grønne toget. Toget kommer, men det er det røde toget som kommer. Hva gjør du nå? Hvis du går på det røde toget, så kommer du ikke dit du skal! Altså, du må vente på det grønne toget som fører deg dit du skal!
Jeg lærte også at vi alle opplever å komme på feil tog noen ganger. Men når vi oppdager at vi er på det negative toget, så må vi gå av det og komme oss over på det positive toget. Lett? Nei ikke alltid, men det er en teknikk som iallefall jeg jobber med i livet mitt.

Så la oss velge veien som er rett for oss! Nyt dagen idag!

Jeg ønsker dere alle en herlig sommer! Jeg skal til varmere strøk og gleder meg til det! Sist uke var vi sammen med barn, svigerbarn og alle barnebarna våre! Fantastisk!

Varme klemmer fra Bestemor Esther

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

4 kommentarer til «Hvor skal jeg?»

 1. Hver dag er en gave 🙂
  Takk for du deler dine tanker med oss.
  Har vært noen tur med toget jeg også. Livet byr ikke bare på rosa skyer og godt er vel det.
  Er ikke dagen god, så må vi gjøre den god.
  Ønsker deg en avslappende ferie. Lad batteriene, nyt solen, god mat, drikke, hyggelige samtaler og kanskje litt badeliv 🙂
  Klem fra en ukjent blogg venn.

  1. Jeg blir helt rørt jeg Berit🤗 Tusen takk, du er god som GULL! Ja det er viktig å gjøre det beste ut av vanskelige situasjoner. Nå er flyet straks klart for avgang, så vi er spente🌴🌞Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*