Kan vi tegne jorden om igjen?

Tenk så lite vi vet. Tenk så plutselig alt det trygge forsvant og ble borte. Tenk at en så usynlig liten ting som et virus, kan snu opp ned på hele verden. Tenk at alle i hele verden kjemper den samme kampen, nemlig å hindre smitte blant folk. Tenk om vi kunne nullstille verden? Skru tiden tilbake der vi var før bli fikk høre om koronaviruset? Tenk om… Ja tenk om.

Jeg har fått tillatelse til å dele denne vakre sangen til Hans-Inge Fagervik. Det er Merete Haglund som synger den sammen med Hans-Inge Fagervik og Rasmus Solem. Trykk på linken under bildet. Sangen heter «Ønskesangen»


https://open.spotify.com/track/0oqLbQUjMyT07Q4Rl13cpu?si=ZOlkCAvEQo6KVyof-QSp4A

Nå som vi opplever at så mange ting er snudd på hodet, så er det kjempeviktig at vi, altså du og jeg, ikke er med og maler verden grå! Det er så fort gjort! Hva jeg mener med det? Jo jeg tenker at, hvis jeg kun har fokus på det negative, så blir dagen min grå. For eksempel det at jeg ikke får være sammen med de jeg er så glad i. At jeg ikke kan reise dit jeg ønsker. At alt på jobben min er så annerledes. Frykten for at noen av mine skal bli syke osv. Det er så mange triste og leie ting, så det er nok til å male hele verden grå.
Men hjelper det? En fargeløs og grå hverdag? Ønsker vi det?


Dere som kjenner meg, vet at jeg elsker farger. Gul har alltid vært min favoritt og lykkefarge💛💛💛. Jeg gikk en lang tur i godværet idag. Sola skinte og hvitveis, fioler og hestehov blomstret så fint🌼🌿 Jeg traff ikke mange på turen min, men slo av en hyggelig prat med en liten familie jeg kjenner litt.
Jeg har også bakt litt idag og ordnet forskjellige ting i hagen🤗

Å legge merke til disse små tingene er så utrolig viktig i disse dagene. Det er lyspunkt og farger som hjelper oss mentalt.
Hver dag mottar vi herlige bilder og filmsnutter fra barn/svigerbarn, der vi besteforeldre kan følge med på barnebarna vår. Det er ufattelig verdifullt☺️💙❤️. Lille søte Amalie som bare er noen dager gammel, tvillingguttene som finner på så mye gøy og elsker den nye lillesøsteren sin. Fire herlige gutta boys på gården. Der de steller og rir hestene, hjelper til med ting på gården, leker i sandhaugen og koser seg i badestampen. Og de tre jentene på Eidsvoll Verk. Der de sykler, sover i telt i hagen, har påskeverksted på altanen og kler seg ut og har det gøy.
Selv om savnet etter å klemme og knusekose dem alle, til tider er sååå stor, så må jeg prøve å tenke positivt. (Klarer det ikke alltid😢). Men dagene blir lysere og lettere. Vi bor inntil skogen, og fuglesangen er enorm om dagen. Det er verdt å merke seg!

Kjære dere alle! Jeg ønsker virkelig at vi alle prøver å finne små farger så vi sammen kan male verden vakker igjen. Kanskje gi en liten oppmuntring til en som trenger det. Den lille dråpen. Den kan gjøre en stor forskjell.
Jeg ber for dere alle der ute. At Gud må velsigne dere og gjøre dagen lys og fin. At alle, på tross av alt, kan få noen gode og meningsfulle dager! 🌼🌼🌼

Husk også å ta vare på deg selv. Kjøp en fin blomst eller plukk en bukett hvitveis til deg selv! Det fortjener du😋 Og gjør som barna. De tegner fargerike regnbuer mens de proklamerer at «ALT BLIR BRA»🌈

Varme klemmer fra Bestemor Esther💛💛💛

ALT BLIR BRA – Tegnet av Vilja 5 1/2 år
Barnebarnet vårt Vilja har tegnet denne flotte tegningen også🥰 Tusen takk skjønneVilja😍💗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*