Våg å være annerledes!

Vi mennesker er som regel flokkdyr. Vi trives sammen med andre mennesker og føler oss fort ensomme og triste hvis vi er alene.

Hva slags type er du? Er du den som hater å skille deg ut? Går kledd i grått eller sort for ikke å stikke deg fram? Skjønner til enhver tid kleskodene for å forsvinne i mengden?

I vår var jeg på Hedmarktoppen folkehøyskole på 40 års reunion😆 Oj oj tiden går…. I skogkanten vokste det blåveis! Det husker jeg det gjorde for 40 år siden også, så de trives tydeligvis der! Det er lite blåveis her jeg bor,  og jeg syntes de er så utrolig vakre! Innimellom disse skjønne blå, så oppdaget jeg at noen skilte seg ut. De var hvite! Hvite blåveis, går det an da tenkte jeg. Det sier seg jo selv at blåveis må være blå!

Disse hvite blåveisene hadde tydeligvis en annen mening om det! Disse er skapt hvite. De andre er skapt blå. Så fantastisk at ikke alle er like? Mangfold er fint! Variasjon.

Jeg elsker farger og kler meg gjerne med fargerike klær. Det er ikke fordi jeg ønsker å bli lagt merke til, men fordi jeg liker farger. Det gir meg energi, og det trenger jeg😆

Gud har en plan med hver enkelt av oss. Vi er alle unike i Hans øyne! Våg å være den du er og ikke bare en kopi av alle andre. Husk at orginalen er mer verd enn en kopi.

Tenk på den hvite blåveisen. Den skilte seg ut, men du verden så vakker!

Nå har jeg hatt denne bloggen i 2,5 år. Det har vært opp og litt nedturer. Alt i alt så ser jeg at flere er innom bloggen. Men her sitter jeg og lurer da… Jeg får så lite tilbakemeldinger. Noen av dere er veldig flinke, og er grunnen til at jeg har holdt på!

Nå trenger jeg en pause, og tar sommerferie. Hvis DU ønsker at jeg skal fortsette til høsten, så blir jeg glad for tilbakemelding. Tar mer enn gjerne imot tips til forandringer. Jeg må vite at det er bruk for en sånn type blogg som dette.  Hvis ikke, så legger jeg den ned!

Jeg ønsker dere ALLE en kjempefin sommer med masse sol og varme🌞🌸🌾

Vi har fått fastplass for campingvogna i Stavern, så vi kommer til å kose oss der hver ledig stund!

Ta vare på deg sjøl og på hverandre! Vær den du er og husk du er helt unik!

Varmeste klemmer fra Bestemor Esther

14 kommentarer til «Våg å være annerledes!»

 1. Hei Ester, jeg leser bloggen din av og til. Du har mange god poenger. Så du må bare fortsette å skrive😊

 2. Kjære Esther. Jeg skjønner at du trenger tilbakemeldinger, jeg er ikke så flink til å gi deg det, men jeg koser meg alltid med å lese det du skrive og lager. Du er veldig kreativ, det er ikke jeg, så jeg er like imponert hver gang du legger ut noe nytt👏 Kos dere i Stavern, det er et fantastisk sommersted☀️ Håper å finne bestemoresther til høsten igjen. Stor klem til alle dere💕🌷

 3. Du er en hverdagsengel…..gir av deg selv, har visdom, støtter, har humor og er en gledesspreder.
  En hverdagsengel opererer i det stille og etterlater ikke merker i terrenget,
  men…
  et tynt gullstøv observeres på grusen når hun har passert…

  Du er min hverdagsengel og gullstøvet etter deg er varme i hjertet av alle de flotte ordene du skriver……TAKK

  1. Kjære Berit! Tusen takk og i like måte😘💞👍🏼 Du vet å oppmuntre og løfte! Har ikke tall på alle ganger du har gitt oppmuntring og et klapp på skulderen akkurat når jeg har trengt det! Skjønn du🤗🌸 Ønsker deg og dine en god sommer🌞🌿

 4. Tusen 💞 Takk for varme, gode og oppmuntrende ord😄👍🏼 Ja vi storkoser oss i Stavern og vi skal lade batteriene der i sommer! Håper det står bra til med dere alle! God sommer og hils gjengen!

 5. Har ikke kommentert tidligere, men oppdaget bloggen din i våres og du har gitt meg flere ideer både med andakter og aktiviteter, så håper du fortsetter 😉 takk

 6. Hei Esther! Første gang jeg er innom bloggen din, men jeg må si at den er veldig koslig! Ikke legg den ned! Koz og klemz fra oss her på sommerhytta.

 7. Du må fortsette med bloggen din Esther, den er så fin og inspirerende!
  Tenk, det har til og med blitt et innslag i barnetv ut i fra denne:).
  Du er utrolig dyktig og kreativ!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*