Stilren julepynt!

Julen nærmer seg! Idag viser gradestokken -6 grader og snøen laver ned! Vinteren har kommet. Dagene flyr og snart er det jul!

Men først er det «FØRJUL».  Da vi fyrer i ovnen, tenner stearinlys og kommer sammen til juleverksted og lager pynt og spennende gaver! Pepperkaker og lukten av nyskrelte mandariner, gløgg og julemusikk. Sukk hjerte, men brist ikke! Føler du stressbarrometeret flyr i været, så slapp av! Det blir jul selv om du dropper juleverksted, hjemmebakte 7 slag og nyvasket tak!

Men for deg som planlegger å lage til et juleverksted, så kommer jeg til å legge ut endel ideer framover, så følg med!

Årets førjulstid har jeg faktisk bestemt at skal bli litt roligere enn den ofte blir. Så får vi se da om jeg greier det😆 Jodda, jeg har trua!

Nedenfor ser du hvordan du enkelt og billig, kan skape noe vakkert og stilrent!

Skjær ut stjerner av finer. Skjær klosser i ønsket lengde. Fint med forskjellige høyder. Borre hull i stjerne og kloss, og sett en stålpinne eller trepinne mellom disse. Puss lett med sandpapir og mal de hvite. Knyt på et fint bånd og naturtråd (jutegarn) med treperler, små stjerner og en knapp eller annen pynt!

Tips! Hobbybutikker selger ferdig utskåret stjerner.

image

2 kommentarer til «Stilren julepynt!»

 1. Så vakker ✨⭐️🌟
  Har to av barnebarna på overnatting. Lille gullet spurte nettopp …… Når skal vi bygynne å lage julegaver, bestemor. Jeg liker å male og lage ting vettu.

  Gleder meg til juleverksted med mine ❤️💚💙
  Super fin idee og takk for fint dikt du la ut. Gikk rett i hjertet.
  Ønsker deg en nydelig søndag flotte bestemor Ester 👍 ☕️ 🍰 😄

  1. Så hyggelig😄😄😄 Kos med barnebarn! Vi har hatt 3 skjønne gutter med på hytta i helgen! Mye aking og lek i snøen! Deilig med varm kakao da🤗
   Tenk så verdifullt for barn at de kan lage julegaver, pakke inn hemmelighetene og kjenne på gleden ved å gi bort! Skjønn du Berit❣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*