Her snakker vi kake🎂😎☀️🌸

Her er oppskrift på et fantastisk sukkerbrød:

5 egg

4 dl sukker

2 dl potetmel

2 dl hvetemel

1 ss 7% blank eddik

2 ss vann

2 ts bakepulver

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett vann og eddik. Sikt i de tørre ingrediensene og rør alt forsiktig sammen.

Smør bunnen i en rund form 26 cm i diameter.

Stekes 35-40 min på 185˚ C (Litt lavere enn midt i ovnen.)

Nb! Ikke åpne  døren til stekovnen før kaken er ferdig! Ellers kan den synke i midten!

Siden det er sommer, og jordbærsesongen er rett rundt hjørnet, så er det vel ingenting som smaker bedre enn en sukkerbunn fylt med krem og masse norske  jordbær🎂❤ Det er lov å la seg inspirere av denne flotte kaken!

Jeg ønsker dere alle gode sommerdager! Ta vare på dagen idag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*