Overraskelser!

Jeg har utfordret en fantastisk mann som heter Magne Lunde til å skrive litt om hans visjon! Nemlig det å overraske andre og gjøre en forskjell for noen. Den lille dråpen som lager ringer i vannet og sprer seg utover som små bølger! Jeg anbefaler deg om å gå inn på nettsiden hans og lese mer om det!

logomedium

Har du overrasket andre før? Da har du sikkert opplevd hvilken glede det gir: Både for den som blir overrasket og for deg selv. I 2004 ga Gud meg overraskelsesideen, og i dag er vi mange som står sammen om den. Sammen om det å overraske andre med små positive ting i hverdagen, som vekker undring og ettertanke. Ikke for at det er noen spesiell anledning for det, men bare for å sette pris på et annet menneske; verdsette personen for den han er. Det er så mye du kan gjøre:

 • Overraske ved å lage noe du vet personen liker eller blir glad for
 • Sende en uventet pakke i posten
 • Hjelpe til med noe personen ikke ventet å få hjelp med
 • Sende en oppmuntrende melding
 • Bake noe og levere uventet på døra
 • Overraske ved å invitere til å være med på kino eller lignende

Det er veldig mye positivt du kan gjøre. Det er kun fantasien som begrenser. Vær gjerne stille en stund og be til Gud og tenk på hvem du vil overraske og hva du vil overraske med. Bruk gjerne også anledningen til muntlig eller skriftlig å sette ord på hvorfor du overrasket. Det er så mange gode grunner til å overraske andre. Mer informasjon finnes på www.overraskelse.no.

Magne Lunde

Tusen takk Magne, for en viktig oppfordring til oss alle! Og det er viktig å tenke på det hele året. Ikke bare rundt julen, men det er nok en sårbar tid for mange.

Her skal jeg fortelle om en kjempeoverraskelse som jeg fikk igår 1. desember!
Jeg satt hjemme i stua og slappet av etter arbeid, da barnebarnet vårt Gabriel ringte meg. «Bestemor, har du sett i nøkkelskapet?» Tja, jeg hadde hentet bilnøklene der da jeg skulle på jobb og hengte de på plass da jeg kom hjem. Jeg hadde ikke sett noe spesielt…

«Gå og se da», sa han! Da oppdaget jeg at det han siktet til, hadde falt ned på gulvet! Det var en papirrull med bånd rundt. Jeg åpnet rullen og der var det jammen en rebus som jeg måtte løse:))
imageLøsningsordet var tørketrommel! Og inni den fant jeg en ny rull. Det var et kart! Bestemor tenkte så det knaket og skjønte etterhvert at jeg måtte ned i fyrrommet i kjelleren. Der var overraskelsen! En stor eske som det var skrevet noe på!
IKKE KLEM PÅ PAKKENE!!!!!!!!!!!!!! (De kjenner bestemor;)) Hmmm….
BESTEMORS JULEKALENDER!
Bestemorhjertet var så overrasket og rørt. Tenk så mye kjærlighet! En hel eske med 24 innpakkede gaver! (Jadda, jeg skal dele med bestefar;))
Der har min skjønne svigerdatter Britha, fått barna til å pakket inn så mye kjærlighet! Latt barna lage rebus og skattekart! Lot de bli med på virkelig å overraske og glede bestemor! Her lærer barna at det er gøy og spennende å overraske noen! Jeg er jammen verdens heldigste bestemor! Elsker dere❣

DEN STØRSTE GLEDEN DU KAN HA, DET ER Å GJØRE ANDRE GLAD!

image image

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

5 kommentarer til «Overraskelser!»

 1. Jeg har nok bare skaffa innholdet 😉. Gutta har pakka alt sjøl! Du vil nok fort gjette hvem som har pakka hva 😜.

  1. Fantastisk! Jeg har redigert innlegget😉 Skjønneste gutta på jord😄❣❣❣ Gud velsigne dere tilbake! Denne dråpen skaper ringer i livet mitt. Hjertet mitt fylles av glede, ydmykhet og takknemlighet👍🏼😘💐 Tusen takk!

 2. Å….så flotte ord å ta med seg og mye lærdom.
  Så mye kjærlighet.
  Skal ta det med meg og prøve å spre det videre.
  Kos deg med adventskalenderen. Den fortjener du mest av alle.
  Glad nok en gang at jeg snublet over bloggen din, TAKK
  Ønsker deg og dine vakreste en flott adventstid med mye kjærlighet og overraskelser.

  1. Skjønne, herlig Berit💞 Tusen takk for varme ord! DU ER GULL! Ha en velsignet adventstid med familien din!
   Du er utrolig flink til å sende sånne små dråper som sprer velsignelse, oppmuntringer og glede! Tusen hjertelig❣❣❣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*