De små ting🇳🇴🌱🌿🌷☀️🌈

Jeg har nettop kommet hjem etter en liten tur i skogen. Hverken kaffe eller noe å bite i var med i sekken idag. Kun en pose malte steiner. Er det normalt, tenker du kanskje? Nei det er vel ikke akkurat det😅.
Jeg har sett på Facebook, bilder av malte steiner som ligger rundt omkring. Jeg fikk lyst til å gjøre det samme. Så for noen dager siden plukket jeg flere steiner. Jeg vasket, tørket, malte og lakket dem. Det var faktisk veldig morsomt!

Mens jeg satt og malte fikk jeg en idé. Jeg tenkte nemlig på årets russ! Ungdommer som har gledet seg og sett fram til russefeiring. Den ble jo som vi alle vet, helt annerledes for russen i år! I sympati med disse røde eller blåkledde ungdommene, så malte jeg russesteiner. Tenk om vi sammen kunne male mange russesteiner til årets russ! Legge de på bussholdeplass eller andre synlige steder? Håpet og ønsket mitt er at russen kan kjenne litt på at vi husker på dem. En bitteliten oppmuntring!❤️💙.
Har du litt hobbymaling/akrylmaling og gjerne litt lakk, så kom igjen! Det koster ikke all verden å kjøpe litt maling heller. Du kan gjerne bruke en vannfast tusj til skrift.

Jeg fikk inspirasjon da jeg først var igang å male. Det var så gøy! Håper det kan fremkalle et lite smil, eller være til en liten oppmuntring til forbipasserende.🤗💗🇳🇴🌿

Jeg ønsker dere alle gode dager, og ikke glem at de små ting i hverdagen kan være med på å oppmuntre!

Varme klemmer fra Bestemor Esther🌿💗🌿

Mal russesteiner og plasser dem rundt omkring!🇳🇴🇳🇴🇳🇴💙❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*