Enda et mirakel!

Hvert sekund fødes det et nytt lite menneske! Når jeg tenker på det, så kjennes det helt uvirkelig og fjernt. Noe helt annet er det når en bærer sitt eget lille barn under hjertet og venter og venter…

Eller når vi venter på at et lite barnebarn skal bli født! Det å få oppleve å se barn av våre barn. Det kan ikke beskrives med ord.

Den 6. januar kom det en liten nydelig gutt til verden! Han har fått samme navn som sin oldefar, nemlig Egil. Skjønne, vidunderlige, pene og velskapte lille gull! Jadda, jeg har hørt det før:))) Bestemorskryt! Men det er sant likevel! Han er verdens nydeligste!

Siden tidenes morgen har det aldri eksistert noen som lille Egil! Selv om han likner både mor, far og søsken, så har ingen hans øyne, nese, munn, hender eller stemme! Dette lille helt nye menneske er ingen kopi. Nei han er helt original. Hva vil det si? Jo tenk deg at du skal kopiere et maleri i 100 eksemplarer. Du får 101 helt like malerier, men kun den første er original. Kopiene har ikke samme verdi!

Lille Egil er helt unik! Gjennom hele evigheten kommer aldri noen til å se ut, snakke, tenke eller gjøre de samme tingene som han! Han er så verdifull! Gud skaper alle ulike, til og med fingeravtrykkene våre er forskjellig!

Egil er vårt 8. barnebarn! Det blir aldri en vane å bli bestemor. Nei det er like stort hver eneste gang! På de 9 siste månedene har vi blitt velsignet med 4 nye barnebarn! Tvillingene Lukas og Liam, Alma og Egil:)) Fra før har vi Gabriel, Ola, Tormod og Vilja. Så familien vokser og det er kjempeherlig! Faktisk det aller største vi kan oppleve!

EN RING AV GULL
EN RIKTIG STOR
MED PLASS TIL ALLE HENDER
DER INGEN ER STØRST
DER INGEN ER MINST
DER INGEN ER FØRST
DER INGEN ER SIST
VI HOLDER FAST
SÅ ALLE KJENNER
AT RINGEN ER SMIDD AV
GODE VENNER

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

2 kommentarer til «Enda et mirakel!»

  1. Gratulerer med lille hjerte, Egil.🍼
    For en lykke og så heldige dere er som har fått så mange barnebarn.
    Ta godt vare på hverandre store som som.
    Stor klem til den STOLTE bestemora 💕💕

    1. Tusen takk Berit👨‍❤️‍💋‍👨 Ja det hender jeg må klype meg i armen… Har kost masse med lillegull idag! Veldig stolt, lettet og takknemlig☺️❣💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*