Fort og gæli😂

Flagget til «topps» idag😅  Bursdag? Neida, absolutt ikke! Men, jeg har begynt å trene! Endelig… Nå har jeg nemlig ingen flere unskyldninger for å la det være😆 Jeg har ei loftstue full av treningsapparater som jeg tørker støv av med gjevne mellomrom. Romaskin, tredemølle, steppemaskin, ergometersykkel, balansebrett, rokkering og treningsmatte! Jeg blir jo sliten bare av å ramse opp alt!

Men nå som joggeskoene både er vasket og tørket, så kan jeg ikke lenger skylde på møkkrenner under skoa. Kun rene sko på tredemølla nemlig!

Så startet jeg fridagen min med masse kaffe og litt mat. På med treningsklær i energigivende farger og rene joggesko! Full musikk, åpen dør, flagget oppe. På med dødmannsknappen på tredemølla. Start!

Jeg gikk og gikk. Først sakte og så raskere og raskere! Jeg kjente virkelig at musklene begynte å bule ut,og kiloene raste av mens svetten rant😅😅😅 Tjoho, det virker!

Så over på romaskinen. Batteriet til displayet var flatt, så her fikk jeg ikke psykisk støtte og hjelp i form av telte åretak og forbrente kalorier! Jeg rodde mye lenger enn til Fiskeskjær, og det gikk jo bra! Stolt av meg selv gikk jeg ut på balkongen og tok inn flagget igjen. Vet ikke om noen rakk å se flagget vaie i Damvegen idag. Synd for dem altså! (Derfor bildet🙊)

Om du ser på meg, så syntes det ikke så himla godt at jeg har et helt treningsstudio på toppen av trappa🙊  Det liksom buler ut både her og der, men det KAN jo forresten være muskler da!

Så, slank, svett og med nybygde muskler gikk jeg ut i go’været🌞 Vi har noen aldeles nydelige blomster i hagen som heter georginer. Nå har de fryst, så de er ikke akkurat pene lenger. I flere dager har de stått i bedet og ropt på oss. «Vi fryser på knollbeina! Vi vil inn i kjelleren!» Røttene er store, tunge og tåler ikke frost. Fram med spade og plastdunk. (Man tager hva man haver. Dermed tok jeg sementbøtta til gubben)  Den ble fyllt opp med knollene til Georgine😆. Fryktelig tung…. Og jeg som har trent?  Hmmm… Dette lovet ikke bra! Jaja. Det betyr vel bare at jeg må trene mer! Puh😜

 

Etterpå plantet jeg flere hundre løker i hele hagen!  Lovlig seint, så det blir spennende å se om hagen blir en blomstrende oase til 17. Mai! Uansett skal iallfall flagget til topps den dagen🇳🇴🎶

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*