Generasjonsdag på skolen!

713c44f1-56b3-413a-9b93-9f16b35fed8eEn gang i året arrangerer Kringler-Slattum skole GENERASJONSDAG!

Jeg fikk en koselig innvitasjon av barnebarnet mitt Ola for noen dager siden! Han går i 1. klasse. Storebror Gabriel i 3. klasse innviterte mormor! De er heldige som har besteforeldre i nærheten. Elevene ber med seg enten besteforeldre eller en annen slektning eller nabo.

Hele den store gymsalen var full av forventningsfulle besteforeldre og andre voksne. Spente elever gikk opp på scena etter at rektor hadde ønsket alle velkommen!

Elevene underholdt med vakker sang, flotte danser og høythoppende og luftig turning:)

Så utrolig flinke alle var! Og det virket som det var helt naturlig for dem å opptre. Så mye læring det er i det å våge å stå på scena foran publikum. Høre sin egen stemme i mikrofonen, vise dansing og luftige svev. Jeg blir så stolt på vegne av disse barna! Flinke lærere som er med å «løfte» barna fram! Får dem til å tro på seg sjøl. At de kan noe! Dette er mer enn bra, det er kjempebra!!!

Etter underholdningen fikk vi servert kaker, mat, kaffe og saft. Masse lodd ble solgt til voksne som vrengte lommene sine for «kronars». Pengene kommer elevene tilgode senere.

Enkelte barn opplever det kanskje sårt at de ikke har besteforeldre som bor i nærheten
eller er døde. Skolen får frivillige til å stille opp for de som ønsker en som er der for dem. Jeg vil gjerne takke skolen og alle elevene for en fantastisk flott dag!

IMG_0824

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*