Godt nytt år!

Et nytt ubrukt år står foran oss. Vi aner ingenting om hva dette året vil bringe med seg. Men vi har ønsker, tro og håp om et nytt år med masse gleder, samvær med venner og familie, turer i skog og mark, gode opplevelser også videre…
For noen dager siden forlot vi det gamle året. Helt på tampen av året kom den grufulle beskjeden om skredet i Gjerdrum. Bare litt i overkant av en mil fra her vi bor. Det er så fryktelig at sånt kan skje. Tankene er hos alle de som har mistet sine og de som har mistet hus og hjem.
Pandemien preget hele verden da den kom. Et usynlig virus rammet oss alle på en eller annen måte.
Vi mennesker har nok lettest for å huske de gode tingene i livet, men året 2020 vil nok dessverre bli husket for det motsatte.
Personlig ble vi i 2020 velsignet med to fantastisk nydelige barnebarn❤️👶🏻💙👶🏻. Amalie og Ulrik som gir oss så mye glede og stolthet🥰🤗 Vi har nå 11 fantastiske barnebarn! En herlig gjeng med masse lyder, latter, gråt, krangling, lek, oppfinnsomhet og gøye ting! Alle som en fyller de hjertene våre og gir oss så mye gleder💗💗💗

Mye kos både inne og ute på hytta i helgen🤗

Denne helgen har vi kost oss på hytta sammen med sønn, svigerdatter og tre skjønne jenter. Nydelig vinterlandskap med masse snø og urørt natur! Høre barnelatter når de kommer susende nedover på akebrett! Samle oss rundt et spill mens det knitrer i peisen! Ja det er viktig å ta vare på stunden vi har. Vi tenker at det nye året skal bli bra. Men for at det skal bli bra, så må vi alle gjøre en innsats! Det er ikke de store tingene, men de små. Legge merke til at sola skinner, kjøp deg en bukett blomster og gjør det koselig rundt deg. Gå tur med en venn eller lytt til musikk du liker. Midt opp i all tragedie og sorg, er det viktig å finne noen rom der en lukker for sorg og tunge tanker. Dersom man alltid er i sorgens rom, blir man så sliten og nedbrutt. Vi har noe å lære av barna. De går ut og inn av sorgen. Husk at det er lov å le og kjenne på gode følelser selv om en har sorg. Det er livet!

Urørt vinterlandskap. Bildet viser mørke skygger, men løfter vi blikket, ser vi lys!

Ha du lyttet og sett på Knutepunktet Adventspesial episode 4? Den ligger rett under dette innlegget. Der forteller jeg historien om niesen min Jenny. Hun ble alvorlig og akutt syk og måtte hasteopereres. Etter operasjonen hadde hun store smerter, var redd og savnet foreldrene sine, men som ikke fikk lov til å besøke henne pga smittevern. Det kom en liten fugl inn på rommet hennes. Hun følte det var en engel. Du kan selv se fuglen og høre hele historien i den episoden. Det er en sterk historie og 100% sann.

Jeg takker alle dere som følger bloggen min. Alle som sender meg hilsninger og oppmuntringer! Det betyr så utrolig mye! Så får vi håpe, tro og selv være med på å gjøre dette nye året til et fint og godt år!

GODT NYTT ÅR 2021 🎆🎇🎉💫

Varme klemmer fra Bestemor Esther💗

Viktig og se naturens egne kunstverk
Vinter på hytta❄️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*