Prosjekt Lommevenn!

Disse kjempesøte lommevennene er det May Brit Sveindal som har laget! (Delt med tillatelse.)

 

Hvis dette fantastiske prosjektet er ukjent for deg, så bør du fortsette å lese!
En dame med navn Tonje Lysaker kom nemlig på denne flotte idèen om å lage koselige små lommevenner som skal deles ut til barn som blir behandlet i ambulansetjenesten.

Den skal være til hjelp og skape tillit mellom behandler og pasient, og for å lede oppmerksomheten bort fra det som er ubehagelig.
Personlig har jeg ikke hatt tid til å strikke sånne søte små enda, men gleder meg til å sette i gang! Tanken på at et engstelig barn kanskje kan få litt trøst i en lommevenn som han eller hun får med seg inn på sykehuset, gjør at jeg mer enn gjerne vil bidra!

Det som startet med en idè som hun la ut på Facebook, har nå spredt seg som ild i tørt grass! Facebookgruppen Lommevenn har i skrivende stund godt over 20 000 medlemmer!

Folk fra hele landet engasjerer seg idette, og det er opprettet mottak for lommevenner i hele landet! Er ikke dette fantastisk?

Alle lommevenner blir desinfisert og fryst i 48 timer før de deles ut. Bli medlem av Facebookgruppa Lommevenn,  https://www.facebook.com/groups/1635299313440680/  så får du oppskrift og retningslinjer du må følge. Der står også liste over mottak rundt om i landet.

Det var ei som la ut et bilde av en eldre, engstelig dame som hadde fått en lommevenn av henne fordi hun skulle oppereres. Hun følte trygghet i denne lille vennen hun også!

HUSK:
Du er den
eneste person
på jorden,
som kan gi
nettopp det,
du kan gi.

Bli gjerne medlem av Facebookgruppen min bestemoresther.no

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

4 kommentarer til «Prosjekt Lommevenn!»

  1. Jeg var akkurat i ferd med å skrive om prosjektet og vise mine fem venner på bloggen min da jeg så dette innlegget på fb. Jo flere som er informert, jo bedre.

    God helg fra ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*