TRO…

Prest Aud Sunde Smemo har en aldeles nydelig liten andakt som er publisert av Den Norske Kirke på Facebook. Jeg har fått tillatelse til å dele den på bloggen min. Har du noen få minutter så hør på denne fine andakten.

Ta med deg løftet inn i natta: Midt i alt er vi ikkje ålene. 🙏💚Ord for natta med Aud Sunde Smemo

Publisert av Den norske kirke Fredag 19. juni 2020

Jeg håper at vi alle kan ta med oss disse ordene i dagene som kommer. Sommeren er her nå. Mange av oss har planer for ferien, mange har måttet forandre planene pga covid19. Noen har kanskje ikke økonomi til å feriere som de har lyst til. Andre må være hjemme pga sykdom.

Uansett hvor du er denne sommeren, så håper jeg du kan ha noen fine dager. Nyt solen når den er her. Eller gjør som svigerdatteren min gjorde med to av barna da det høljet ned ute, jo de danset ute i regnet! Helt gratis og til stor glede for jentene:)) De små tingene i hverdagen. Studer en blomst eller insekt. Har du sett symmentrien i frøkapselen til valmuene? Eller sett hvordan en kongle er bygd opp?

Livet er ofte som en berg og dalbane. Det kan brått skifte fra å være høyt oppe til så å ramle ned i kjelleren. Er du nede for telling, så husk at hvis vi klarer å tro bitte lite grann, så kan vi komme videre i livet. Tro har med valg å gjøre. Jeg forstår ikke alt i bibelen. Likevel velger jeg å tro på den.

Hva trenger vi når alt er mørkt? Jo vi trenger lys! Tenk deg en båt ute på havet i full storm. Høye bølger, det er mørkt, det blåser kaldt. Du kjenner på frykt og angst. Det er skjær i sjøen og treffer du disse er du kanskje fortapt?

Men så oppdager du et lys! Et fyr som står på et fjell. Det lyser ekstra sterkt i mørket! Tenk hvor mange skip og båter som har blitt reddet pga fyr som står rundt omkring. Det har vært redningen. En led i mørke, frykt og vanskeligheter. Gud er mitt fyr. Når det er som mørkest, vet jeg at Han lyser inn i mitt mørke. Han er min led i livet.

Bare lyset kan beseire mørket!

Jeg tar «Bloggferie» nå. Min sommerferie blir på campingen, tur til Åna-Sira der vi blir en hel gjeng som skal gå opp på fjellgården Eigeli hvor min kjære pappa vokste opp. En tur til Askøy og Bergen blir det også.

Jeg ønsker å takke dere alle for at dere er innom bloggen min. Jeg driver jo egentlig med noe som jeg ikke kan, men jeg må gjøre det på min måte;) Så ønsker jeg dere en riktig god sommer!

Lytt til denne vakre sangen som niesen min Thelma spilte inn som gave til pappaen sin 50 årsdag! Mammaen hennes, Terese som er min lillesøster er med og korer. (Jeg har fått tillatelse til å dele den med dere) Stolt tante:)

GOD SOMMER!

Gode, varme sommerklemmer fra Bestemor Esther

2 kommentarer til «TRO…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*