Veien videre🌿

Ja den som visste det? Hvor veien går?

Av og til i livet må man stoppe opp og kjenne etter. Jeg føler at jeg nå står ved et veikryss, og at jeg er litt usikker på hvilken vei jeg skal velge…

Jeg har drevet Bestemor Esthers blogg i over 3 år, og nå lurer jeg på om jeg skal avslutte bloggen min her. Eller om jeg skal gjøre den om til en type hjemmeside for det jeg driver litt med på fritiden min, nemlig å male. Jeg maler barnestoler, bilder mm.

Min opplevelse av å blogge, er at det er utrolig ensomt. En jobber mye for hvert innlegg en deler, og håper at noen der ute skal like eller få bruk for det. Hjertet mitt banker så for barna. Derfor er sitatet øverst på bloggen min: «Ta vare på barna, for de skal vare lenge!» Det meste av det jeg har delt på bloggen, har vært i håp om at vi alle kan få litt inspirasjon til å gjøre noe bra for disse herlige skjønningene våre! Alle barn fortjener gode opplevelser!

Selv har vi 4 barn og snart 9 barnebarn! Ei lita tulle ventes nå i sommer😄❣ Jeg har jobbet masse med barn på ulike arenaer, og føler at jeg har endel erfaring som jeg har prøvd å dele med dere. Jeg håper at noe av det kan ha vært til inspirasjon for noen av dere iallfall.

Disse godt over tre årenene har vært en «Berg og dalbane». Noen av dere har virkelig vært med og oppmuntret meg og heiet på meg, så tusen hjertelig takk til dere!

Men når man kun får 3-5 likes på innlegg, så vet en liksom ikke hva de andre tenker om det jeg har postet. Var det teit? Uinteressant? Bra? Dumt???

Nesten ingen gidder å gi tilbakemeldinger! Så da hjelper det så lite om en har trua sjøl!🙈 Jeg kan til enhver tid se hvor mange som er inne på bloggen i løpet av dagen, uka måneden osv. Det har vekslet mellom ca 37 på det minste og nesten 1000 på det meste på en dag. Men sånn i det daglige ligger det på ca 100. Jada, jeg ser den. Du tenker vel at jeg hadde mistet følgerne dersom bloggen var helt på jordet? Og ja, det har jeg trøstet meg til mang en gang. Og så er det de som kan det med å oppmuntre og varme hjertet mitt❤, som har hjulpet meg😄😄😄

Nå er uansett sommeren her, og den skal nytes til fulle☀😎🌸🌿  Så får jeg bruke sommerdagene til å samle ny energi. Bruke dagene til ettertanke. Og bestemme meg for om jeg fortsetter bloggen til høsten. Uansett tar jeg ferie herfra nå i sommer.

Jeg ønsker dere alle en deilig og solfylt sommer! Og takk til alle dere som har fulgt meg disse årene! Og dere som raust har gitt meg mot og styrke til å fortsette.

Glem aldri å ta godt vare på barna, for de skal vare lenge!

Bildene her tok jeg i helgen! Tormod, Vilja og Alma var med Bestemor og Bestefar på hytta! Masse spennende ting i naturen!  Stubben med den store dragen som passer på alle småingene (kongler), så ikke det store Lakristrollet (en brent trerot fra vinterbålet), kommer og tar dem! Barna lagde steingjerde rundt Lakristrollet som bodde på den flate steinen!

Tormod lærte Vilja sangen om »baby shark», og jammen fant de to haitenner som baby shark helt sikkert hadde mistet!

I den gamle trekanthytta som barna våre selv lagde da de var små, ble det kafé med nykokt kaffe, (les sølevann), mosegrøt og deilige billekaker🤣🤣🤣 å få kjøpt gjennom vinduet! Vesle Alma ville bare «huske, huske, huske»!

Gode opplevelser for både store og små!

Varme sommerklemmer fra Bestemor Esther

2 kommentarer til «Veien videre🌿»

  1. Ingen ting å lure på Esther. Fortsett å blogge. Mange artige tips og gode historier for oss lesere. Lykke til. Du er super.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*