Blomstrende vinger🦋🌼🌸🌺🦋

Sommer hva er det? Det kan sikkert oppleves litt forskjellig utifra hvor i landet man bor. Men det første man tenker på er vel sol og varme! At det både kan regne vannrett og blåse kraftig, det vil vi ikke ta med i sommerdrømmen vår:) Her jeg bor er det utrolig mye markblomster langs grøftekanter og enger. Fint å bo på landet:)
Her kommer et par idèer til hva du kan bruke markblomster til. (Bilder fra Pinterest)

Se så fine vinger:) Her er det brukt A3 lamineringsark. Blomster er lagt inni arkene og deretter kjørt i en lamineringsmaskin. Vingene klippes til og stiftes fast til en pinne. Fest strikk til pinnen som seler.
Her er det kartong som er klippet til vinger. Blomster er festet med dobbeltsidig tape. Fest strikk som seler.
Kanskje dette blir kronen på verket? Mål hodeomkretsen på barnet og klipp en strimmel av kartong med det målet. Du velger hvor høy den skal være, men kanskje ca 10-15 cm er ok. Lim på tynne pinner, strå eller blomster tett i tett. Pynt gjerne med blomster. Så stifter eller limer du den til en ring som passer til barnets hode. En kjempeflott krone til en søt liten gutt eller jente:)

Da håper jeg du har fått litt inspirasjon til en koselig aktivitet med dine søte små! Håper det er bra med dere alle der ute! Jeg ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER!

Varme sommerklemmer fra Bestemor Esther!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*