Koffert med det rare i…

IMG_0478image image imageHar du tenkt på at en sånn liten lekekoffert kan bli til en liten dukkestue eller en spennende sjørøververden?

Bruk fantasien og tenk etter hva barnet liker å leke med.

På TGR kjøpte jeg dukkemøbler som er stanset ut i et tremateriale og enkelt settes sammen. Stoffbiter med lim på baksiden er enkelt og morsomt å jobbe med. Det ble bl a brukt som klær til tredukkene (Se over). Litt garn ble limt på til hår og øyne og munn ble malt.

Hjertekoffertene kjøpte jeg for en stund siden. (Mener  det var på Søstrene Grene) Det var tre stykker i hverandre. Den blå kjøpte jeg på Søstrene Grene for 63,- kr.

Du kan selvsagt male eller tapetsere lekekofferten innvendig. Jeg lagde et vindu av gult papir. Limte på litt stoff til gardiner og litt pyntetape øverst.

Uglebildene er klippet ut av servietter.
Taklampen er en sånn aluminiumskopp som en har nederst på stearinlys for at det skal stå stødig i lysestaken. Jeg tredde en tråd igjennom og festet en perle inni. Så tapet jeg den fast til taket.
De små dukkene er laget av tredukker kjøpt på TGR, det samme er møblene.
Batteridrevne telys er pyntet med pyntetape. Vimpel er laget av pyntetape og naturtråd. Ellers er gjerdene fra lego og små figurer kjøpt på Søstrene Grene.

Sjørøververden!
Bunnen i denne lekekofferten er dekket av legoplater og klosser. De er ikke limt fast, fordi den må kunne legges sammen. Et sjørøverkart er limt på bakveggen. Ellers har vi fyllt opp med legotrær, båt, hai, kanoner, dyr og legomenn.

Er du bestemor, og rett som det er får besøk av barnebarn? Da er det morsomt å ha noen lekekofferter på lur:)

LEKEKOFFERTENE KAN BRUKES SOM:
-JULEGAVETIPS
-TIPS TIL JULEVERKSTED
-BURSDAGSGAVE
-JULEKALENDER (Pakk inn kofferten 1. des og 23 andre småting som fyller kofferten til en liten dukkestue eller legoverden)

4 kommentarer til «Koffert med det rare i…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*