Mangler du en brikke?

Forige innlegg jeg postet, handlet også om puslespill.

https://bestemoresther.no/andakt/styrke-og-mot/

Av og til mangler vi en brikke og da føler vi at puslespillet mister sin verdi. Vi kan ikke lenger kjenne på den herlige mestringsfølelsen det er når den aller siste brikken blir lagt på. Men du, fortsett å lese!

Vi har 4 barn. Ja de er voksne alle sammen, men du verden. Vi har hatt sååå mange puslespill opp i gjennom! Neida, jeg har ikke kastet alle….. ;)) Men de jeg har tatt vare på, har iallfall alle brikker i esken sin.

Skulle du ha et puslespill som mangler brikker eller som du ikke gidder å pusle mer, så IKKE kast det! Her skal du nemlig få en genial idè!

Siden det nå er høst, så viser jeg et bilde av et flott høsttre. Brikkene er malt i deilige høstfarger og limt på som blader på en stamme! Noen «blader» ligger på bakken også, så her er det høst! Som bakgrunn kan du enten som her, bruke panel. Malt rundt en trestamme og pusset så det ser slitt ut, eller bruke stiv kartong eller forandre et gammelt bilde med ramme som du er lei av.

Dette er en aktivitet barna kan være med på. Hell forskjellige malingsfarger i skåler. Lek med fargene. Start med ren gul. Tilsett litt rødt så blir det oransj. Litt mer rødt osv.

Ha det gøy med barna og ta godt vare på de! Husk: De skal vare lenge, skjønningene :))

(Bildet er fra Pinterest)

 

Lagre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*