Også denne tiden vil passere…

Dagene går. Pakkene som lå under juletreet og fristet både små og store, er forlengst åpnet. Ribbe, kalkun og allverdens godsaker nytes hver eneste dag! Det er romjul🎄 og vi nyter dagene.

Hvordan er dine dager forresten? Ikke alle har det like bra denne julen. Kanskje forventningene skrues så høyt opp, at en kan føle på at det ikke ble akkurat sånn som forventningene var? Mange har vel også sittet ufrivillig i karantene på selveste julaften!

Jeg er heldig. Vi har hatt kjempefine dager sammen med våre nærmeste som vi elsker over alt på jord!💝 Likevel har dagene vært litt annerledes for Bestemor Esther denne julen. Jeg fikk operert inn kneprotese noen dager før jul, så det har blitt dager med endel smerter. Jeg som elsker å stelle og stulle, har vært nødt til å overlate både matlaging, husarbeid, pynting av bord osv til den snille mannen min, barn og svigerbarn. Til og med de største barnebarna hjelper til❣️ Så det er mye å være takknemlig for, men også uvant og lærerikt å overlate kontrollen til de andre🙈😁♥️ Det går heldigvis bra med både kneet mitt og meg, og jeg ser frem til bedre dager med nytt kne! (Og da skal jeg operere neste kne☺️)

Presten Thor Haavik ble vi kjent med på Farmen. For en fantastisk person og forbilde! Jeg deler videre en liten påminnelse og kloke ord til trøst for oss alle, uansett om vi er på høyden eller nede i dalen.

Jeg håper disse ordene kan være til ettertanke og noe vi kan ta med oss inn i det nye året! Nemlig at: «Også denne tiden vil passere»

Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år 2022🎉 Glem aldri å ta godt vare på barna, for de skal vare lenge💗

Varme klemmer fra Bestemor Esther❣️🎉🕯

Lytt til disse oppmuntrende og kloke ord fra Thor Haavik🤗

2 kommentarer til «Også denne tiden vil passere…»

 1. Gledelig nyttår! 🌟

  Du skriver så godt, Esther! 😊
  Så er det fint å høre at det går bra med kneet, og at annerledesjulen også ble bra. Fikk se så koselig bilde av de stolte besteforeldrene med alle de flotte barnebarna rundt seg i høytiden, også 🥰 For en velsignelse!

  Må det nye året være fylt av glede, fred, god helse og varme møter med nydelige mennesker ❤

  Oppmuntrende ord fra presten Thor, forresten! Han har jeg ikke hørt om før, så det var et hyggelig bekjentskap 😊

  1. Kjære Marthe!
   Tusen takk for dine alltid oppløftende og oppmuntrende tilbakemeldinger! Det gjør så utrolig godt💝💝💝 Riktig godt nytt år til deg og dine🎉 God klem fra meg🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*