14. Desember

selskapsleker

En av brukerne på jobben min har en herlig kommentar: Vi kan ikke bare ha det gøy, vi må ha det litt morro også😂😂😂

Det er befriende å le! Slippe å ta seg sjøl så alvorlig! Skal du samle venner og familie, så kanskje en av disse lekene kan være morsomme for både små og store? Under kategorien «Lek og konkurranser» på menyen her på bloggen, kan du finne flere forslag!

1. GUMMIANDA

Du velger en person som skal ha en morsom figur, f eks en badeand, morsom dukke, fantasidyr el.l.  Så skal han el hun gjøre noe morsomt med figuren, som får de andre til å le. For eksempel danse med den, ha en komisk samtale med den, buktale, la figuren skremme deg osv… Den første som ler skal ta over gummianda og gjøre ting som får gjestene til å le! Den skal ikke holde på mer enn et minutt. Så hvis ingen ler, skal en annen prøve seg😆

2.NUMMERLAPP

Få flere personer fram så de danner en rekke. Gi hver deltager en lapp med et tall på. Du må si at nr de får er hemmelig, så de må ikke vise lappen til de andre!

Leken er sånn at alle på rekken må holde hverandre godt i hendene. Når du roper opp et tall, så så skal de som har det tallet prøve fortest mulig å sette seg ned mens de andre holder de igjen. Det de ikke vet, er at alle får det samme tallet, så det går bums i bakken med alle på en gang!!!

3. STAVMIXLEKEN

Bruk stavmikseren og bland 2-3 ting. Legg det på en skål. Lag flere forskjellige blandinger. Sett nummer på hver skål. La gjestene få en teskje, papir og blyant. Så skal de prøve å gjette seg fram til hva blandingene består av. De skal skrive skålens nummer og hva de tror  blandingen består av. Den som har gjettet mest riktig, vinner leken😃

Lykke til og ha det gøy😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*