BOUNTY-KAKE

Deilig påskekake🐥🐣

Kjære alle venner, kjente og ukjente! Jeg har nå kommet til et punkt i bloggingen, der jeg føler meg usikker på vegen videre. Jeg har drevet denne bloggen i over 4 år, og jeg har kjent på både medgang og motgang. 🤗💖

Hver gang jeg har tenkt at nå gir jeg meg, så har det kommet en oppmuntring og klapp på skulderen som har gitt meg mot og styrke til å fortsette. Det er ingen hemmelighet at det er utrolig ensomt å blogge. Iallfall når det er så få der ute som gidder å gi likes, smil, tommel opp eller legge igjen en kommentar.

Jeg lurer liksom på om jeg treffer. Jeg vet hvor mange følgere jeg har, og jeg vet også hvor mange som er innom bloggen og hvor mange sider som blir lest. Men likevel vet jeg jo ikke hva dere der ute tenker? 

Hvorfor blogger jeg? Hvem gjør jeg det for? 

Da jeg startet Bestemor Esthers blogg, så var det etter en lang sykdomsperiode som gjorde noe med meg. Jeg hadde blant annet vært gjennom en dyp depresjon. Da jeg kom meg sånn nogenlunde ut av den mørke tiden, så var det en som sa til meg at jeg burde lage en blogg. Jeg visste ingenting om bloggverden og min første tanke var at det klarer ikke jeg.

Men alt starter med en tanke. Kort fortalt, etter en tid med tenking så satte jeg igang. Jeg burde sikkert lest andre sine blogger eller gått på kurs og lært. Men jeg tenkte at hvis jeg skal drive en blogg, så må jeg gjøre det på min måte. Ikke kopiere andre. Skrekk og gru😬 Så ble det sånn det ble. 

Jeg har arbeidet med barn på ulike arenaer, og sitter inne med endel erfaring. Jeg har alltid vært og er utrolig glad i barn. Mitt største ønske i livet er at ALLE barn skal være trygge og ha det godt! 

Dessverre er ikke virkeligheten sånn. Ønsket mitt med bloggen er å kunne gi ideer og tips, som forhåpentligvis har blitt til koselige stunder sammen med barn.

Husk å ta vare på barna for de skal vare lenge!

Jeg tar en lang pause nå og blir nok i tenkeboksen en stund. Så får jeg se hva jeg gjør videre. Kanskje jeg fortsetter? Jeg vet ikke. Men hjertelig takk til alle dere som har fulgt meg og dere som har gitt meg oppmuntringer!

Jeg vil dele en kjempegod oppskrift på Bounty-kake med dere! Så ønsker jeg dere alle en vidunderlig god påske🌼🌼🌼🐣🐥🌱🌿😄

BOUNTY-KAKE

200 gr melis

4 eggehviter

150 gr kokos

Pisk eggehviter og melis til stiv marengs. Rør inn kokos. Tøm røren i en rund form 24-26 cm.

Stekes på 160˚C i 35 min. Avkjøles.

Krem:

60 gr melis

50 gr mykt smør

4 eggeplommer

1 plate lys kokesjokolade 

Rør melis og mykt smør godt sammen. Tilsett eggeplommene og pisk godt. Smelt sjokoladen i vannbad og la den avkjøle seg til romtemperatur. Tilsett litt sjokolade om gangen og pisk godt sammen til krem. Ha den på kaken når kaken er kald. Pynt med kokos og blomster eller bær.

Kaken er glutenfri😁

6 kommentarer til «BOUNTY-KAKE»

 1. Åå, det var leit at du ikke skulle blogge mer, eller på en stund. Jeg er en nokså nyutdannet bhg.lærer og kom over bloggen din for en stund siden. Den er så fasinerende og jeg har anbefalt den til flere der jeg jobber. Jeg har brukt påskeideene dine og jeg er så glad i måten du skriver andaktene på. Mange gode tips der som jeg vil ta med i min jobb og også i mitt møte med ungdommer i kirken. Jeg kan sitte lenge å se på bloggen din og koser meg virkelig med den. Ønsker deg alt godt videre og så håper jeg at du kommer tilbake på bloggen din igjen om ikke så altfor lenge😘

  1. Kjære Lene!
   Tusen hjertelig takk for oppmuntrende tilbakemelding🤗💖 Det betyr så uendelig mye, fordi som jeg skrev, har jeg gått med en usikkerhet om det er noe vits at jeg bruker så mye tid og krefter på dette. Jeg har jobbet med søndagsskole og barneklubber i over 40 år, og jeg har alltid ønsket meg et oppslagsverk hvor man kan hente inspirasjon, tips og ideer. Da jeg var syk og stod helt på sidelinjen, følte jeg at Gud ikke hadde bruk for meg… Men da jeg startet bloggen, følte jeg at Han kunne bruke meg mens jeg var hjemme i min egen stue! Jeg har nok brukt både dette og malingen min som rekreasjon for å bygge meg opp igjen😉. Jeg ønsker deg masse lykke til i både arbeid og kirke! Verden trenger sånne som deg👍🏻🤗💖 Jeg ønsker deg Guds velsignelse, og igjen 💖-lig takk!
   Klem og hilsen fra Bestemor Esther

 2. Jeg kom også tilfeldig over bloggen nå i vinter! Her har jeg brukt særlig tipsene ifht aktiviteter med barn. Prøvde meg på maling av eggeskall og lage kunstverk av dem denne uka. Herlig at du heller ikke legge skjul på troa. Jeg skjønner godt at du tenker gjennom om du skal blogge eller ei- jeg håper at uansett om du fortsetter eller ikke med nye innlegg så får bloggen bli stående som idebank for oss ferske småbarnsforeldre.

 3. Kjære Målfrid!
  Så utrolig koselig å høre at du har brukt ideer fra bloggen min🤗👍🏻❤️
  Det varmer langt inn i hjerterota! Bloggen blir uansett stående, og ingenting ville glede meg mer enn at den blir brukt😄💕 Det er ikke sikkert at jeg klarer å slutte og blogge når jeg får sånne gode tilbakemeldinger😉
  Massevis av varme tanker og hilsener til deg og dine fra Bestemor Esther🌼🌸🌼🌸

 4. Fine gode snille Esther.. Vi bruker bloggen masse og vi er jo så heldige at vi får være med på aktiviteter på knutepunktet også. Masse fin inspirasjon vi tar med oss

  Du er et godt menneske ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*