Hvilepuls

Lytt til denne fantastiske utgaven av Jan Teigens sang «Gi meg fri»

Hvordan har du det? Stresser du rundt, flyr hit og dit og kjenner på at tidsklemma presser på? Ja sånn har vel de fleste kjent på mang en gang. Problemet er hvis du hele tiden løper om kapp med tiden. Hvis du en sjelden gang får satt deg nedpå, så er det for å sjekke mobilen, ringe, sende melding eller så reiser du deg igjen fordi vaskemaskinen er ferdig. Klærne må over i tørketrommel nå!

I helgen var mannen min og jeg på campingen vår i Stavern🤗☀️🌿 Vi har funnet vårt paradis. En rolig liten campingplass der vi kjenner hvilepulsen slår😄. Kyststien går rett ved campingen. Her snakker vi å nyte og sanse! Våren har kommet merkbart lenger der enn her vi bor! 

Fuglene kvitret så fantastisk og lerka bokstavelig talt jublet høyt i sky! Det luktet vår. 

Blomstrende frukttrær og tepper med natt og dag! Rosa strandnellik, fioler og engkarse. Måkeskrik, bølger som slår inn mot land, glatte steiner og svaberg, skjell…

Når jeg går turer ved havet eller i skog og mark, da senker skuldrene seg. Da kommer hvilepulsen. Så mye sansing, både av lukter, lyder, temperatur og ikke minst det visuelle! LA TANKENE FARE OG VÆRE FRI! 

Til og med en gammel bil er vakker her!
På en liten høyde i Larvik, ligger Bøkkerfjellet! Nydelige tulipaner gjør det så vakkert!🌷🌷🌷
Bøkkerfjellet i Larvik. 17 skudd blir avfyrt kl 07:00 hver 17. Mai🇳🇴🌿

Jeg håper at du stopper opp og at du tør å kjenne litt på stillheten. La tankene være fri. Roe litt ned. Husk at vi lever kun en gang. Vi vet ingenting om morgendagen eller fremtiden.

Ingen kan gå tilbake og lage en ny begynnelse, men alle kan begynne idag og lage en ny slutt!

Jeg ønsker dere alle herlige dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*